MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN

LES POSTRES DE LA GESSA

Autor: CARAMES,GESSAMI

Sección: GASTRONOMÍA - Repostería

MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN

MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/01/2021
Colección:
SENSACIONS
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem …

LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures i entendrem el perquè de cada elaboració. Comencem amb receptes bàsiques i imprescindibles per entendre el món dolç i acabem amb els pastissos més sofisticats, passant per les postres tradicionals de la nostra terra, pans, brioixos, pastisseria americana, begudes i fins i tot opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories. Fotografies: Maria A. Torres i Alberto Polo
Leer más

Más libros de CARAMES,GESSAMI

  • LOS POSTRES DE GESSA

    ÚLTIMOS EJEMPLARES

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    LOS POSTRES DE GESSA

    18,90€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

MELETA DE ROMER LES POSTRES DE LA GESSA CATALAN

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-026-7
EAN:
9788413560267
Nº páginas:
160
Colección:
SENSACIONS
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Repostería
(l'Ametlla de Mar, 1992). És la pastissera i copresentadora del programa _Cuines _de TV3. Comunicadora audiovisual, cuinera i barista de formació, es passa el dia entre fogons i forns, i de tant en tant s'escapa per gravar. Ha treballat de la mà de grans xefs com Michel Guérard, Paolo Casagrande o Martín Berasategui, i ara mateix està participant de diversos projectes gastronòmics.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar